Julkonsert med Allmänna Sången!

Västerlövsta kyrka LÖRdag 18/12

ALLMÄNNA SÅNGEN
HELGI REYNISSON, baryton
VICTORIA POWER, piano
MARIA GOUNDORINA, dirigent

Biljettpris: 200 kr
UNT Mera-pris: 170 kr
Stud. under 18 år: Gratis

När Allmänna Sången fyller Västerlövsta kyrka med sin vackra sång råder ingen tvekan om att juletiden har börjat. Tillsammans med den prisade unge barytonen Helgi Reynisson och pianisten Victoria Power framför de melodier i juletid där sorg, glädje, ljus och mörker får mötas – en konsert som stannar kvar i sinnet långt efter att tonerna klingat ut.
 
Under ledning av Maria Goundorina bjuder Allmänna Sången på ett program där vår älskade svenska julmusik får möta den franska med bl.a. Francis Poulencs ”Un soir de neige” och Olivier Messiaens fylliga klangbilder. 

Årets solist Helgi Reynisson har efter sin examen från Operahögskolan i Stockholm påbörjat en karriär med solistroller såväl internationellt som i Sverige. Helgi tilldelades Anders Walls Giresta-stipendium 2020.

Helgi Reynisson, baryton

OBS! VACCINATIONSBEVIS KRÄVS FRÅN 1 DECEMBER!

Regeringen har beslutat att vaccinationsbevis ska införas för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 100 personer inomhus från och med den 1 december 2021.

Då vi räknar med att fler än 100 personer kommer att vistas samtidigt i kyrkan vid julkonserten med Allmänna Sången måste vi kräva vaccinationsbevis i kombination med giltig ID-handling av våra besökare. Det går bra att visa upp vaccinationsbeviset antingen i mobilen eller utskrivet på papper.

Den som av medicinska skäl inte kan vaccinera sig behöver visa upp ett läkarintyg som styrker detta, samt giltig legitimation.

Om du redan har köpt biljett och inte har ett vaccinationsbevis kan du byta biljetten till en senare konsert. Meddela oss i så fall på musik@vasterlofsta.se.

Här kan du ladda ner ditt vaccinationsbevis:
https://covidbevis.se/